Segmen 9 Juta Special Bloglist

Segmen 9 Juta Special Bloglist 


First impression orang terhadap Saya :

1- Sombong
* Selalu sangat perkataan ni keluar dari mulut orang kata saya ni somnong. Tapi bila dah kenal haaa, memang takhenti kau kena membahan dengan aku. 

2- Garang
*Memang garang pon tapi garang i bertempat ok. Garang garang dalam hati ada taman. Selalu orang kata kalau stay dengan saya je mesti rasa tenang lagi-lagi masa tengah bersedih. Ya Allah tu satu kelebihan Allah bagi kat saya. Lagi lagi time orang usik keluarga aku, memang kena lah hentak. Kalau pergi sekolah adik mesti dia tanak aku pergi, takut orang lari. Tapi kalau orang rapat dengan aku tu tahu lah aku garang jenis cemana. Kalau orang duk sebar buruk pasal aku takkira kau tua ke muda memang aku hadap tanya apa masalah sebab aku jenis taksuka orang mulut jahat ni.

3- Penyiasat/FBI berjaya
* Ni selalu sangat orang cakap especially family. Hang rahsia macam mana pun dengan aku, mesti aku dapat tau. Sampai lubang cacing sis carik.


Ni semua antara banyak-banyak lah. Banyak lagi senanya tapi ni yang paling popular.. Hahaha, kbye !



 
 
♥ Copyright by Atyy Azmi © Since 2013 ♥