Sayonara Stationery Giveaway by NiniHanini




Jom join giveaway ni. I choose Sayo Pack sebab nampak canti & kretif je





Segmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.com

 
 
 
Selamat bersegmen semua kawan-kawan.

NEW VIDEO ON MY YOUTUBE #2




Hello, i already upload my new video. Let's watch & jangan lupa like, comment & subscribe ok. May Allah bless you guyss ❤️ Thankss for support me !! 

Full on my youtube https://youtu.be/87V-6kYSKKc




NEW VIDEO ON MY YOUTUBE ! #1





Hello gais. My new video dah upload kat youtube. Jomlah tengok, let's support my channel ya. Jangan lupa like, comment & subscribe ok ❤️









BUAT HEADER BARU !







Dah siap dah header baru yang aty buat sendiri. Simple je, harap takserabutkan mata korang nanti ya bila datang kat blog aty ya.





BLOG DAH BERKULIT BARU


Alhamdulillah, Finally !!!!!! 

Apa kena mengena gambar kat atas tu ? takda kena mengena pun saja je nak tayang kita makeup. Jangan kecam kita  ya !

Dapat juga aty siapkan template baru untuk blog aty. Yeah ! aty siapkan dalam masa 1hari setengah je. Cabaran tak ? cabaran sangat tau. Semalam aty tidur pukul 3 pagi tau nak siapkan template untuk blog aty ni. Biar dia ganti baju sikit, asyik pakai baju yang sama je. Hehehe, cantik tak korang ? cantikkan ? tapi aty buat simple je supaya tak terlalu crowded & berat.

Tema yang aty gunakan still my favourite colour iaitu Pink & my husband fav colour Black (tapi sikit je) dan kalau ada pink & black mesti kena ada putih juga. Baru nampak suci murni je. 

Apa pendapat korang dengan template baru aty ni ? Cuba bagi pendapat, so aty boleh ubah mana yang tak ok. Komen tau pendapat korang kat bawah. Sayangssss Korang ♥






Segmen Nak URL Blog #36 Mialiana.com




Jomlah join.... (^_^)

Giveaway-02 by Ematunz


Lepas umum pemenang untuk first giveaway, ematunz.blogspot.com terus buat second giveaway.

Hadiah kali ni lain machiam sikit, iaitu gambar portrait digital. Jika terpilih, uols boleh dapatkan sendiri punya gambar siap edit, ala ala lukisan gittuw, boleh guna letak kat wallpaper ke, default photo pun boleh tau. 

Klik gambar di bawah kalau nak join Giveaway-02:


Hadiah apa tu? Hah, pinjam japp gambar ematunz, ini adalah contoh hadiah (dalam bentuk gambar siap edit) seperti dibawah:

Lukisan digital oleh Aeisha Lisa

Semoga terpilih. Thankyou sudi join giveaway ematunz.blogspot.com.



Giveaway Merdeka 2019

Giveaway Merdeka  2019


Giveaway ini berlangsung dari 26 Ogos 2019 hingga 9 September 2019 iaitu selama 2 minggu sahaja.

Hadiah Giveaway Merdeka 2019 ini adalah 5 helai tudung bawal chiffon shimmering bidang 50" dan 60" (random size and colour) untuk 5 orang pemenang.





BLOGLIST WANTED





Due Date : 31 Ogos 2019

Hadiah dari Giveaway by Mummy Ayu




السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




Hai semua, harini mood happy sangat gais sebab dapat hadiah giveaway dari Mummy Ayu
sangat cantik tau. 





see ? cantik sangat lagi-lagi coin punchnya. Auch, kecil comel molek sangat. Thankyou Mummy Ayu atas hadiahnya. Lepas ni, harap buat lagi banyak contest giveaway ya. Mesti saya akan join dengan sepantas kilat berdesuuuuuppppppp.

Dan, jangan lupa tengok video saya kat youtube ok, saya unboxing hadiah dari Mummy Ayu ni. Jangan lupa tauu singgah saya punya youtube channel. I'm super duper excited publish tau video ni. And kalau korang double triple baik sangat jangan lupa tau, tengok all my previous video at my youtube channel & don't forget to like, comment & subscribe ok. 



Let's check it out gais. Thankyou very much !!!



SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST




Jom Join 




Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com


Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.
Klik gambar dibawah untuk join:




Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw
Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 
Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.












First Giveaway by Anis & Beeha.

Rimmel Palette 


 Tamat pada 3 August 2019 pada jam 11.59 malam

Decoupage Giveaway by Mummy Ayu



Jom, join giveway ni. Rugi tau takjoin. Hehehe
giveaway akan berlangsung 1 minggu je
23 - 30 Julai 2019




TEKA BARANG MAKEUP HUSBAND&WIFE | ATYY AZMI










My new video safely landed. Do watch & don't forget to subscribe ya. Thank you for supporting me

TRYING MY NEW LIPSTICK GIFT | ATYY AZMI





Hi guys, let's watch my video at my youtube channel ya. Do support me, thankyou for your support 
Do subscribe to this channel gais. Thankyou  (tekan sini)

HELP TO SUPPORT MY YOUTUBE CHANNEL












 Hi guys, Good Morning.

Disini nak minta jasa baik blogger semua support my youtube channel ya.
Don't forget to LIKE,COMMENT & SUBSCRIBE YA


 MY NEW VIDEO ALREADY UPLOADED



Copyright © 2013 ATYY AZMI - All Rights Reserved - Template by Atyy Azmi