Segmen 9 Juta Special Bloglist

Segmen 9 Juta Special Bloglist 


First impression orang terhadap Saya :

1- Sombong
* Selalu sangat perkataan ni keluar dari mulut orang kata saya ni somnong. Tapi bila dah kenal haaa, memang takhenti kau kena membahan dengan aku. 

2- Garang
*Memang garang pon tapi garang i bertempat ok. Garang garang dalam hati ada taman. Selalu orang kata kalau stay dengan saya je mesti rasa tenang lagi-lagi masa tengah bersedih. Ya Allah tu satu kelebihan Allah bagi kat saya. Lagi lagi time orang usik keluarga aku, memang kena lah hentak. Kalau pergi sekolah adik mesti dia tanak aku pergi, takut orang lari. Tapi kalau orang rapat dengan aku tu tahu lah aku garang jenis cemana. Kalau orang duk sebar buruk pasal aku takkira kau tua ke muda memang aku hadap tanya apa masalah sebab aku jenis taksuka orang mulut jahat ni.

3- Penyiasat/FBI berjaya
* Ni selalu sangat orang cakap especially family. Hang rahsia macam mana pun dengan aku, mesti aku dapat tau. Sampai lubang cacing sis carik.


Ni semua antara banyak-banyak lah. Banyak lagi senanya tapi ni yang paling popular.. Hahaha, kbye !



 

CONTEST SAYA NAK DUIT RAYA

https://chea94.blogspot.com/2019/06/contest-saya-nak-duit-raya.html

Segmen 24 Jam Bloglist #33 Mialiana.com



Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 26 Jun 2019, iaitu tepat jam 9.00 pagi sehingga hari esok, 9.00 pagi 27 Jun 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #33 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2019.

** jom support Mia Liana....





Copyright © 2013 ATYY AZMI - All Rights Reserved - Template by Atyy Azmi