Giveaway Shawl by Izzara Exclusive!



Hadiah-hadiahnya:

1. Sehelai shawl pilihan hati, bernilai RM49 setiap satu untuk seorang blogger bertuah!
2. Diskaun sebanyak RM10 sehelai tudung untuk lima blogger yang bertuah  =D

Okay, jadi macam mana nak join? Mudah jee.

1. Follow blog ini bagi yang belum follow.
2. Kemudian buat entri tentang giveaway ini di blog korang dan backlink ke sini.
3. Ini penting dan wajib, follow Instagram @IzzaraExclusive @IzzaraExclusive @IzzaraExclusive.
4. Oh ya, jangan lupa untuk tag 3 orang rakan dalam entri tersebut.
5. Last sekali, mesti letak URL entri dan Instagram ID korang di ruangan komen di bawah, so that senang aku nak trace. Hehehe.
6. Giveaway ini berlangsung pada saat dan ketika ini, sehingga 19 Februari 2015. Pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2015.

Senang kan?

Apa lagi, mari serbu!! Kalau berkenan boleh terus beli.. boleh Whatsapp akak manis cantik comel kat IG @IzzaraExclusive @IzzaraExclusive @IzzaraExclusive

Terma & syarat:

1. Segala keputusan dan pindaan tertakluk pada budi bicara aku yang murni ini. =P
2. Giveaway ini akan tamat pada 19 Februari 2015, tepat jam 11.59 malam.
3. Para pemenang yang dapat diskaun RM10 terhad membeli sehelai tudung saja.







No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -