GivEawAy BiRthdAy You Alls





1 OKTOBER 2014  -  30 SEPTEMBER 2015


Rrsya Eyrdina
Negeri Sembilan
30 Mei 1996




SYARATNYA :


1. Copy banner di atas ni untuk tujuan
bagitahu kat member-member lain
yang Acik nak bagi hadiah ni.
(Tak nak copy pun tak apa..just email me your details)
Nanti ada pulak yang merajuk tak dapat hadiah. 
Nak follow ke tak nak follow Acik, ikut you alls la.
Acik tak paksa pun.
Pastu back-linkkan semula ke sini.
Senang Acik nak rujuk dan update tarikh lahir korang.
Guna tajuk GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS ye..

2. Bagitahu tarikh lahir kat entry you alls. Tarikh dan bulan je..
Kalau bagitahu tahun lahir sekali, lagi bagus..

3. Kalau nak dapat banyak hadiah, tulis alamat sekali kat entry you alls.
Boleh la secret admire you alls bagi hadiah nanti.
Tapi untuk Acik, WAJIB emel :
are.cheek.watie@gmail.com.my



i) Nama Penuh
ii) Alamat Penuh
iii) No. Phone
iv) Alamat URL / nama blog


Semoga Dapat Hadiah Bebanyak Ya . . Good Luck Acik Watie :)





3 comments:

  1. Blogwalking dari pintu rumah Aw, jumpa blog ini. comelnya blog ni. ada misai keluar buih-buih pulak. hehe..masih merangkak nak hias 'rumah' ughh..

    btw, salam perkenalan :)

    http://hzinnirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama..done follow..negeri yang sama juga..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -