segmen : saya sayang blog saya

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html





jom kita baca syarat2nya...



1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..

2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..

3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "

4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..

5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...



hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni hingga 30/9/2014....hehehe....jam 10 malam 


Nak Join ?? Klik Banner Ya . . Terima Kasih :)




15 comments:

  1. selamat bersegmen...
    join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  2. Gud luck dik. Dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen...

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. salam dari segmen yang sama ...

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen yang sama:
    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    join segmen bloglist N juga:
    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-kapas-putih-october-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. AsSalam
    Singah dr segmen sama
    :D
    http://mak-atam.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html?m=1

    ReplyDelete
  8. singgah sini..

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama...... jemput melawat ke blog saya yer... http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -