BIRTHDAY GIVEAWAY BY LITTLE-SMALLER



Klik Untuk JOIN






Rules and Regulation:
1) Tajuk Entry mestilah BIRTHDAY GIVEAWAY BY LITTLE-SMALLER

2) FOLLOW Blog Litte-smaller  DAN  FOLLOW instagram thepilothijab

3) Letakkan gambar Birthday Celebration 
    (Tak kisah birthday sesiapa pun janji ceria)
     Gambar yang paling menarik dan UNIK akan di pilih sebagai pemenang..

3) Letakkan LINK pasal GA ni kat Entry tersebut

4) Sila copy-paste kan link entry kamu kat bahagian komen kat bawah ni ye untuk juri awam review nanti.. (juri awam lah sgt..hoho)

5) Tarikh Tutup adalah pada : 14.11.2014 

6) Hadiah? Tunggu!!hehee..

7) 3 ORANG pemenang akan dipilih!


All the best bagi yang nak menjoinkan diri.. TQ :)





Gambar yang paling menarik dan UNIK 

















3 comments:

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -