First Giveaway by Zaki! Namaku






Rules & Regulations




1. Follow blog aku Zaki! Namaku / Follow +Google aku (optional)
2. Buat entri bertajuk "First Giveaway by Zaki! Namaku"
3. Backlink semula entri korang ke sini
4. Tag seberapa banyak kawan yang korang nak
5. Jangan lupa, copy banner di atas dan masukkan ke entri korang



Giveaway ini akan berlangsung selama 3 hari saja. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. So tiada unsur ketidakadilan kan? Hehe. Pemenang hanya 1 orang sahaja. Hadiah merupakan kek lapis Sarawak yang diimport khas dari Sarawak untuk pemenang. Hik hik. So are you ready? Selamat berjaya buat korang semua! Pemenang akan diumumkan pada hari ahad dan pengeposan secepat yang mungkin menggunakan poslaju!




23.10.2014 - 25.10.2014 (11.59pm)








3 comments:

  1. Maaf lambat blogwalking. Comment awak masuk dalam hidden, tak tahu kenapa. But anyway, gudluck and all the best.

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -