Segmen : Blogwalking 10 Jam !








syaratnya :

1. Follow blog aku , kalau rajin like page aku kat sblah kanan ni k ^^
2. buat entri , letak banner atas ni dan link kan ke entri ni .

tajuk entri : Segmen : Blogwalking 10 Jam !

3. tinggalkan link entri korang dekat tmpt komen bawah ni ya !!

senarai blog yg join akan di update selepas segmen tamat .

bermula dari sekarng !! hehe

segmen ini tamat pada 9 malam waktu Mesir bersamaan 3 pagi Malaysia(24 oct 2014) !

jom tambah kawan2 blogger !! ^^

sekian .










4 comments:

  1. Saya join ya.. :)

    http://tizz-tiranah.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join . senarai peserta akan di update di blog dan di page ^^

    facebook.com/kataubaid
    http:://kataubaid.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-blogwalking-10-jam.html

    ReplyDelete
  4. SINGGAH

    JEMPUT JOIN

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -