Mini Giveaway by Syira Lokman.




Jom join Mini Giveaway by Syira Lokman.

Syarat :

1. Follow blog and google +


2. Follow instagram
[nor_farihan] *jika ada 

3. Follow twitter
[SyiraLokman] [Miera]*jika ada


4. Like sahaja fanpage berikut :
(syira saja tak letak button like sbb nak anda lihat sendiri page ape yg anda like)


Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Bloglist Oktober hingga Disember x10 [Syira]
Novel Dia Sahabatku dan Mini Notebook x1 [Hazimah]
Shawl manik juntai x1 [Shalimar]
Slimfast 1 kotak x1[Mira]
Lace handsock x1 [Zuhaira]
Handsock x2 [Liya]
Sophie Magic Pink Cream [Aenoyou]
Blog review x3 [Wani]
RM5 x1 [Miera]
Topup RM10 x2 [Hafizah]
Topup RM5 x3 [Farah]
Topup RM10 x3 [Nia]
Topup RM5 x 2 [Farihan]

Hadiah misteri x2 [Ruqaiyah]

1 TOP REFERRAL
Herbal Blend Multi-Purpose cream shaklee RM27.50 - [Norazua]
Blouse x1 [Maya]


Mudah kan?
jom ramai2 memeriahkan Mini Giveaway by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog anda juga :)

Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula :18 Oktober 2014
Tamat : 23 Oktober 2014 jam 6:00 am







9 comments:

  1. salam singgah sabtu dik...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. salam singgah sabtu dik...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..
    Datang singgah dari GA yang sama,good luck,,all the best yea :) N Done Follow.
    http://ayienawi.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  4. singgah dri GA yg sama :)
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  5. BW sini dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  6. Shad blogwalking sini dari ga yang sama,
    akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-by-syira-lokman.html
    good luck :D

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -