Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain







Cara-cara nak join adalah seperti berikut :

1. Follow blog penganjur iaitu aku la kan.. Hehehe..
2. Buat satu entry simple bertajuk "Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain".
3. Tepek banner ni sekali sambil backlink ke entry ni..
4. Tag 3 orang blogger. Pastikan mereka tahu ye?
5. Tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen entry ni..
6. Buat satu bloglist baru yang mengandungi blog penganjur & peserta segmen.
(Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa, begitu juga bloglist korang)



Kenapa BLOGLIST??
Okey, teman-teman sekalian.. Dengar sini gue mo ngomong ni.. Hehehe..
Bloglist adalah sangat penting untuk meningkatkan trafik dan backlink blog..


"Lagi banyak backlink anda di merata-rata blog, lagi mudah anda dikenali. Itu adalahplatform untuk anda terus maju. Lagi pula, jika blog anda berada di blog blogger otai!!..Blog otai yang sentiasa menerima kunjungan pembaca yang banyak setiap hari, anda juga menerima tempiasnya."

~www.mamaniza.com~


Dah faham? Tunggu apa lagi, jom la joinggg beramai-ramai.. 
Hehehe..













10 comments:

  1. Rajinnya join segmen...gud luck.

    ReplyDelete
  2. thanks join! dah ikut semua syarat ke? jgn lupa buat bloglist baru untuk segmen ni & masukkan blog penganjur & pserta ye? thanks again! :D

    ReplyDelete
  3. BW kat sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen sama

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  7. saya dtg dari segmen yang same... blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sama..slmat bsegmen

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,
Ada Masa Komen Lagi ,

- Atyy Azmi -